PANDEMIQ de la DACIA PLANT

Producatorul autohton de remedii naturale Dacia Plant a lansat zilele aceste un nou supliment alimentar, cu o reteta complexa, recomandata pentru imbunatatirea tonusului si a rezistentei organismului, protejarea lui impotriva virusilor, gripelor si a infectiilor.
PANDEMIQ este un produs natural conceput pentru menţinerea sănătăţii organismului, ajutându-l să facă faţă la agresiunile mediului extern si se adresează persoanelor cu imunitate scazuta, cu diferite probleme cardiovasculare, hepato-biliare, etc
PandemiQ contribuie la:
-funcţionarea normală a aparatelor: respirator, digestiv, urinar,
-funcţionarea în condiţii optime a sistemului imunitar,
-îmbunătăţirea stării generale şi a rezistenţei organismului,
-menţinerea sănătăţii ficatului şi a colecistului,
-menţinerea sănătăţii inimii şi a creierului (encefalului şi meningelui),
-menţinerea sănătăţii aparatului genital masculin şi feminin,
-îmbunătăţirea vitalităţii şi a tonusului organismului,
-reducerea stărilor de oboseală, epuizare şi surmenaj,
-refacerea organismului după boală,
-procesul de remineralizare a organismului,
-întârzierea procesului de îmbătrânire prematură,
-detoxifierea organismului,
-protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.Prin intemediul site-ul Vegis.ro acest produse beneficiaza de o reducere speciala de lansare de 40%.

Despre Dacia Plant:
Dacia Plant este un producator autohton de remedii naturale. De 11 ani realizeaza produse care au la baza cele mai bune materii prime si retete originale. Produsele Dacia Plant sunt unele dintre cele mai sigure si eficiente remedii naturiste de pe piata romaneasca.
Dacia Plant produce comprimate, tincturi, gemoderivate, ceaiuri, siropuri si pulberi. Toate produsele sunt 100% naturale, create dupa retete traditionale si originale pentru un efect terapeutic maxim. Comprimatele Dacia Plant se remarca prin retetele folosite si prin cea mai mare concentratie de substanta activa per comprimat.

Despre Vegis.ro
Vegis.ro este unul dintre cele mai mari magazine online de produse naturiste care ofera peste 3800 de produse bio, alimente, suplimente, remedii din plante medicinale, tratamente, cosmetice, si raw food.


1 comentarii:

Denumirea produsului spune totul...

Trimiteți un comentariu