QuickMobile e acum advertiser in Profitshare

Profitshare, este o retea de marketing afiliat cu cele mai mari vanzari din Romania si cu peste 150 de advertiseri. Promovand campaniile din aceasta retea, vei putea comisioane intre 1 si 20 % , precum si lead-uri cu valoare iintre 2 lei si 75 lei.

De curand in aceasta retea, s-a alaturat si QuickMobile, care este un magazin online si "cel mai mare specialist in tehnologie din Romania".




"Astfel, QuickMobile oferă 3% comision General si pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets (brățări fitness, smartwatch, camere video, etc) cu exceptia MacBook, iPod, Ochelari Inteligenti care folosesc comisionul General şi 20% pentru articolele din categoria Accesorii (huse, stick-uri USB, carduri de memorie, încărcătoare, căști), dar și pentru articolele listate în categoria Branduri de lux, care reunește produse de la cele mai cunoscute case de modă din lume ca Celine, Christian Lacroix, Balenciaga etc.
Gama QuickMobile include peste 6000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium. Mai mult, QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de lux.
In perioada 1 aprilie - 30 aprilie 2015, s-a desfasurat un concurs, ce a avut premii un smartphone, smartwatch si tablete. 

Anul trecut, in septembrie, QuickMobile, a fost cel mai rapid magazin din Romania, care a adus in tara noastra, iPhone6.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu