Cum sa alegem un smartphone bun?

Vrei un smartphone ieftin si bun? Din bogata oferta de telefoane mobile, cu siguranta ai de unde sa alegi un smartphone ieftin si performant. Trebuie urmati mai multi pasi. 

1. Intri pe google si cauti promotii telefoane mobile. Din lista, care-ti va fi afisata, cauti cel mai bun telefon 3G sau telefon 4G, depinde ce acoperire are reteaua ta de telefonie in zona in care locuiesti. Informatii despre reteaua 4G si zonele de acoperire a retelei Vodafone, gasesti aici

2. Pretul telefonului este poate, cel mai important criteriu in alegerea unui telefon. Toate magazinele online, au filtre de cautare. Se bifeaza casuta corespunzatoare bugetului alocat. Dupa cum se poate vedeea mai jos, am bifat intre 500 si 1000 lei si au rezultat 169 de produse. 



3. Preferati un anumit brand? Il puteti alege in acelasi mod. Dupa cum se poate vedea, in oferta emag.ro, sunt 17 telefoane mobile.


4. Cautati dupa tehnologie 3G, 4G, GPS (pentru ca exista aplicatii, care va ajuta sa desacoperiti o ruta sau un traseu), NFC. Am ales 4G si au rezultat 9 telefoane.


5. Se poate cauta dupa sistemul de operare, care in cazul nostru este android, dupa numarul de cartele pe care doriti sa le utilizati: dual sim sau single sim. Smartphone-urile sunt dotate cu camera foto sau video. Se bifeaza in acelasi mod. Sunt 9 produse, ce au camere cu rezolutie intre 5 si 10 MP.

6. O caracteristica importanta este modelul procesorului si frecventa acestuia, memoria RAM, capacitatea bateriei si memoria interna. 


Dupa aceste cautari, a rezultat un telefon, pe care-l gasim in doua variante de culori; alb si negru. Este vorba de Samsung I9195i Galaxy S4 Mini 8GB, 4G la pretul de 889 lei. 

Acelasi model de smartphone, se gaseste in oferta celor de la DWYN International la pretul de 825 lei, evoMAG.ro la 836.34 lei si a celor de la STRADAIT la 839.9 lei. De asemenea, se gaseste si in magazinul de echipamente fotografice f64.ro


Pe elefant.ro, pretul e mai mic cu 32%. Mai multe detalii si pret, puteti vedea accesand fotografia.

Smartphone-ul Samsung I9195i Galaxy S4 Mini 8GB, 4G dual sim, poate fi cumparat din magazinul CkickShop.ro accesand urmatorul link.


Sper, ca aceste informatii sa va fie de folos, in alegerea unui smartphone, iar daca informatiile, v-au fost utile, puteti distribui articolul. 




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu