Modele rochii de seara ieftine!

Descopera modele rochii de seara lungi ieftine! Alege rochii de seara elegante, lungi de culoare neagra sau bordo sau rochii scurte confectionate din dantela. La un eveniment, cum este o petrecere sau revelion, poti fi stralucitoare intr-o rochie lunga de catifea. La fel de bine, poti atrage atentia si intr-o rochie, ce urmareste discret liniile corpului.


Remarcabila datorita materialelor de calitate din care este croita, dar si datorita design-ului original si impresionant, rochia de seara lunga iti va conferi un aer sofisticat si misterios. Comanda online de pe MissGrey.


Rafinata si pretioasa, rochia din dantela nu are nevoie de prea multe accesorii pentru a iesi in evidenta, pentru ca este ea insasi o bijuterie. Comanda online de pe MissGrey.





Rochia Arianna Neagra insotita de o pereche de pantofi cu toc sau cizme elegante reprezinta tinuta perfecta pentru o seara cu prietenii. Vezi detalii si pret la rochia de seara Arianna pe Zonia.


Poate fi purtata la un eveniment oficial cat si personal. Indiferent de ocazie, o poti asorta cu pantofi in culori neutre. Comanda online rochie de seara de pe FashionAgenda.


Rochie din dantela brodata de culoare neagra, avand pretul de 99 lei, ce poate fi purtata la o petrecere sau la o iesire in club. Comanda online, rochii din dantela de pe Dyfashion.


Rochie Fucsia Eternity, e o rochie lunga de seara, cu bustul din dantela si spatele decupat, ce te va face remarcata. Se poate comanda online la pretul de 129 lei de pe DyFashion.


Rochie Priceless Lady, o rochie de seara eleganta, cu maneca trei sferturi din dantela in nuante aurii. Comanda online aceasta rochie superba din dantela la doar 149 lei din magazinul online DyFashion.



Rochie de seara lunga, ideala pentru evenimente speciale, unde trebuie sa arati impecabil. Comanda online, rochia misterious rosie la pretul de 229 lei de la Zonia.



Rochie eleganta stil piersicuta, este o rochie eleganta de seara, accesorizata cu lant auriu in talie. Poti comanda aceasta rochie de la magazinul online InPuff.


O rochie de seara eleganta, trei sferturi cu broderie verde inchis, ce se poate cumpara online la pretul de 319.5 lei de la magazinul online InPuff.


Rochie Noelle verde smarald, confectionata din dantela brodata, ce pune in evidenta formele feminine, intr-o maniera eleganta. Aceasta rochie eleganta midi, poate fi purtata la majoritatea petrecerilor, indiferent ca e vorba de o nunta sau revelion. Poate fi achizitionata online de la MissGrey cu 271 lei.


Rochia Blue Moment este o rochie de seara albastra, care te va face sa te simti confortabil la orice petrecere. Culoarea, se asorteaza perfect cu dantela neagra. Cu o lungime de 155 cm si un pret de doar 125 lei, poate fi cumparata online de la DyFashion.


Rochia Evening Party, reprezinta o rochie de seara  potrivita pentru orice petrecere, avand culoare neagra, maneca lunga din dantela si un lantisor decorativ la spate. Aceasta rochie eleganta, se poate comanda la doar 139 lei de la DyFashion.



1 comentarii:

Lira sterlină a avut un curs foarte bun zilele acestea. Nu știm cât o să dureze pentru că urmează referendumul de Brexit care va face lira să își schimbe cursul, iar șansele sunt de 50% să cadă. Profită de acest moment și trimite bani: cei de acasă vor primi mai mult!

Trimiteți un comentariu