Romania - Albania

Cand aveam nevoie de palmares la echipa nationala de fotbal, jucam cu nationala Albaniei. Si asa au trecut 68 de ani, fara infrangere. Dar, a venit Campionatul European de Fotbal din Franta si lucrurile, nu au mai stat asa. Le-am schimbat istoria! 

Atata au putut, atata au facut, dar parca in meciul cu Franta, au aratat altceva. Mai grav, e ca generalul Iordanescu, nu vede sau nu vrea sa vada ca de la dansul a pornit totul. Ai fost antrenorul secolului trecut, lasa pe altii mai tineri, sa antreneze, sa capete experienta, sa se afirme. Oare, de ce Viorel Moldovan, a anuntat ca vrea sa plece la o echipa de club?



I se cere demisia lui tata Puiu, incepand din emisiunea lui Rares Bogdan care are dreptate in multe privinte, dar totusi sa insiste pe o expresie in limba franceza, adresandu-se antrenorului, e cam penibil. Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, are vreo vina? Ar trebui sa-si depuna demisia? Cum se poate sa nu dea o declaratie dupa un asemenea meci? E platit din banii romanilor. Putea sa zica: Am luat bataie si-mi cer scuze poporului roman!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu