Cum faci cumparaturi ieftine de pe AliExpress.com?

Cum faci cumparaturi ieftine de pe AliExpress.com? Acesta este o platforma online, ce gazduieste magazine din China. Practic, aici sunt expuse internautilor din intreaga lume, o gama diversa de articole produse in China. Gasesti imbracaminte pentru femei, incaltaminte dama, electronice, imbracaminte pentru barbati si copii, jucarii etc.


Dupa ce am facut cate zeci de comenzi, va pot da cateva sugestii, despre modul cum poti face cumparaturi ieftine de pe AliExpress.com!

Cautati un anumit produs si in sfarsit l-ati gasit? Va inselati amarnic! Pe acest site, trebuie sa cautati mereu si sa nu va opriti la prima cautare. Veti avea surpriza, sa gasiti acelasi produs la un pret mai ieftin.

Exista optiunea whish list (lista de dorinte). Puteti adauga in aceasta lista produsul si sa reveniti in alta zi. Se poate sa aveti surprize...placute!

Mereu, cand cauti un anumit produs, verifica comentariile celor ce au mai cumparat. Verifica, numarul de diamante pe care-l are acel magazin. Daca feedback-ul este pozitiv, poti cumpara.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu