Pareri TV Led Star Light 51 cm la pret ieftin

Pareri TV LED Star Light 51 cm  – alege acest televizor ce se poate comanda online si mai mult decat atat, poti vedea pretul si reducerile din magazin. Gaseste televizoare led la preturi mici online sau alte gadgeturi. 
Preturi, reduceri si promotii: cumpara online TV LED Star Light 51 cm sau produse din categoria televizoare LED Smart ieftine la preturi reduse in vara anului 2017 sau profita de reducerile la televizoare LED de la Emag. Acum, in aceasta perioada, poti beneficia de oferta noastra ce consta in reducere de pret si promotie de pana la 30%. 
Pareri si descriere: in mod normal, pretul ar fi de peste 700 Lei, insa poti verifica pe linkul de mai sus daca este la reducere. Descopera mai multe oferte televizoare led ieftine!
Transport auto pe platforma Italia (nord) - Romania!
Va recomand TV LED Star Light 51 cm la pret ieftin ca fiind un produs de calitate la un pret accesibil. Incercam sa va oferim cele mai bune oferte, promotii online si reduceri la Smart TV-uri Star Light, laptopuri, telefoane online ieftine, pentru Dvs. sau persoane dragi. Cautati pe site cu livrare gratuita in toata tara in 24-48 de ore.
Ionut Panaite - După ce am luat unul și am văzut ce poate, nu m-am abținut și am mai luat unul pe care l-am făcut cadou de această dată. Ce sa va spun mai mult? Dacă nu eram așa de încorsetat în gândire (raportat la faptul ca trebuie neapărat să îți iei produse de marcă) cu banii pe care i-am plătit acum 1,2 ani pe cele 2 televizoare de marcă (nu dau nume ca deja ma enervează) puteam sa îmi cumpăr 5 sau 6 televizoare Star-Light, care nu diferă cu nimic la calitatea imaginii sau alte funcții (poate doar lipsa meniului audio în limba romana pe DTV). în rest... Un produs de succes și de calitate! Recomand!
Panaitescu Ionut - Imi pare rau de banii dati pe marci gen Lg sau Philips. Pentru un televizor asa ieftin o claritate remarcabila mai ales la programele Hd. Nu stiu pt gameing cum este dar doar pt fct de tv este foaarte bun. Recomand!
CARACTERISTICI GENERALE
Tip  LED
Tip TV  Non Smart TV
Functie monitor  Da
AUDIO
Sistem audio  Stereo
Iesire sunet (RMS)  2 x 3 W
VIDEO
Diagonala ecran (cm)  50
Rezolutie  1366 x 768
Luminozitate  200 cd/m²
Timp de raspuns  12 ms
Aspect imagine  16:9
Contrast nativ  1000:1
Rezolutie ecran (pixeli)  1366 x 768
Caracteristici superioare imagine  Picture enhancements
Unghi de vizibilitate  176 / 176 grade
TUNER/RECEPTIE/TRANSMISIE
Tuner digital  DVB-T/C
Redare video  Da
Intrare antena  Da
CARACTERISTICI SPECIALE
Player multimedia integrat  Da
CONECTORI
Conexiuni  Slot CI+, Coaxial
Intrare PC (D-sub 15 pini)  1
Intrare USB  1
Intrari component  1
Intrari Scart (RGB)  1
Minijack casti  1
Porturi HDMI  1
CARACTERISTICI GENERALE
Dimensiuni (W x H x D) cu stand  525 x 350 x 123 mm
Putere consumata  36 W
Culoare  Negru
Greutate (Kg)  1.9
Accesorii incluse  Cablu alimentare, Manual de utilizare, Telecomanda

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu