Rochii elegante ieftine

Alege rochii elegante ieftine pentru orice eveniment important din viata ta. Rochia este principalul obiect vestimentar al doamnelor si domnisoarelor si este nelipsit din garderoba. Descopera reduceri de pret la rochii de zi, rochii de ocazie, rochii marimi mari si rochii de seara.




Ideala pentru garderoba ta de tinute adaptabile la o multime de ocazii, rochie de zi cu maneci lungi in tonuri luminoase de albastru azuriu este solutia perfecta pentru aparitii stilate si feminine. Confectionata din antic, cu o croiala care-ti pune in valoare silueta, subtiind talia si echilibrand frumos proportiile, rochia eleganta Layla bleu surprinde prin detaliul inedit si cat se poate de fermecator din zona bustului.

Descopera si alege modele de rochii de seara ieftine!


Rochie albastra Ada la 205 lei


Profunzimea nemarginita a albastrului si feminitatea volanelor se imbina in impresionanta rochie de seara lunga Ada. Elementul inedit al decolteului pe un umar si maneca lunga cu volan iti asigura o prezenta spectaculoasa la evenimente din cele mai pretentioase. Talia este bine pusa in valoare datorita croielii avantajoase pentru silueta, iar textura vaporoasa a voalului confera fluiditate tinutei.






Rochie din voal lunga rosie, decoltata, cu dantela brodata rosie aplicata manual la bust. Cu linii fluide si un design special conceput pentru siluetele cu forme pline, rochia de seara rosie Lena iti confera o alura plina de stil, asa cum numai o piesa vestimentara perfecta pentru evenimente speciale o poate face.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu