Reduceri la telefoanele resigilate de la eMag!

Vezi reduceri la telefoanele resigilate de la Emag. In cadrul campaniei, se gasesc telefoane, masini de spalat, televizoare, laptop-uri, ale diverselor branduri, precum si alte electronice si electrocasnice! Preturile sunt reduse cu 40%. Profita de oferta eMag!



Laptop Gaming ASUS ROG GL703VM-GC044 - pret


Strix GL703 dispune de un panou panoramic cu o latime de pana la 50% mai stralucitoare decat modelele concurente si ofera o gama de culori sRGB de 100% - deci este perfect pentru toate genurile de jocuri. Comanda online laptop gaming Asus Rog!

Telefon mobil Samsung Galaxy A5 - pret ieftin

Modelul de smartphone Samsung Galaxy A5, varianta 2016 are un pret excelent ca produs resigilat la eMAG. Telefonul foloseste tehnologie de ultima ora, e dotat cu 4G si are memorie de 16GB. Cumpara online Samsung Galaxy A5


iPhone 6S - pret ieftin

Este unul dintre cele mai ravnite si mai vandute telefoane mobile existente pe piata, tocmai din acest motiv are si un pret foarte avantajos ca produs resigilat la eMAG, insa stocul se epuizeaza foarte rapid. Telefonul aproape ca nu are nevoie de nicio prezentare, calitatea Apple este indiscutabila, memoria cu care este dotat telefonul este una generoasa de 64GB. Comanda online smartphone iPhone 6S de la Apple!

Combina frigorifica Arctic - pret ieftin

Combina frigorifica de la Arctic e dotata cu doua usi, pe cea superioara exista si un display, are volum de depozitare de 321 l si un pret excelent la promotie. Combina face parte din clasa energetica A+ si foloseste functia No Frost pentru a nu produce gheata. Inaltimea frigiderului de culoare argintie este de 201cm. Comanda online combina frigorifica Arctic.

Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint - pret 

Oferta avantajoasa cu 450 de lei reducere este disponibila pentru masina de spalat rufe de la Hotpoint. Acest model de masina de spalat rufe are dimensiuni SLIM si va ajuta pentru a salva o multime de spatiu in baie sau bucatarie. Masina de spalat rufe are 1200 RPM si capacitate de incarcare de 7kg, iar clasa energetica din care face parte este A+++. Comanda online masina de spalat rufe slim Hotpoint.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu