Suntem un popor sedentar

Suntem un popor sedentar! Asta este concluzia medicilor. Ne place sa mergem la medic cand ne doare ceva, dar daca se poate pana la cabinetul medical sa mergem cu taxiul.



Ne doare spatele, gatul pentru ca avem o pozitie inadecvata la birou. Ascultam foarte greu sau deloc sfatul medicului sau il ignoram in totalitate cand ne recomanda mersul pe jos, practicarea unor sporturi  in aer liber: 
  • baschetul
  • jogging-ul
  • fotbalul

Regimul alimentar

 Este recomandat sa consumam produse bio, naturale, fara E-uri si alte produse care va afecteaza sanatatea. Consumul de miere de albine va ajuta la intarirea organismului. Stiati ca mierea de manuka originala ieftina are un rol pozitiv la obtinerea unui corp sanatos?


Ne plangem ca viata este scumpa. Oare de ce? Cand se porneste masina, se consuma combustibil. O folosim mergand si pana la magazinul din colt sa luam paine. Nu gasim loc de parcare si mergem la supermarket. Deci, este cerere de combustibil. Si normal, ca pretul la benzina si motorina sa creasca. E cerere si oferta.

Sunt vecin cu trei profesori de sport si toti au masina. Unul din ei preda la un liceu din oras (cam la 15 minute de mers pe jos), ceilalti la tara. Ce credeti ca fac? Zilnic, circula cu masina pana la serviciu.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu