Cele mai bune tampoane!

După ce s-au folosit, sute de tampoane, vă putem spune, în primul rând, că multe dintre aceste "fire de bumbac" sunt identice sau aproape. In al doilea rând, detalii mici - cum ar fi forma unui aplicator sau compoziția. din înveliș - face că unele tampoane sunt mult mai plăcute de utilizat decât altele. Dintre toate tampoanele folosite, ne plac cel mai mult Tampax Pearl și Tampax Pure (o alegere organică). O.B. Pro Comfort și O.B. Tampoanele organice sunt opțiunile noastre care nu sunt de neglijat.




Persoanele care au testat toate tampoanele interne Tampax Pearl, cât și ale noii sale versiuni organice, aproape identice, Tampax Pure, au preferat tampoane aplicatoare față de toate celelalte mărci pe care le-au folosit. Aceștia au lăudat aplicatoarele de dimensiuni standard, șirurile împletite relativ lungi și groase, precum și ambalajele unice, rezistente și ușor de deschis, care au eliminat tampoanele uzate. 

Cumpara tampoane Tampax cu aplicator de pe 


Afla care sunt cele mai bune casti audio bluetooth!
Vezi de unde poti cumpara miere de manuka originala in Romania!

Stiati ca tampoanele interne O B Pro Comfort sunt vazute ca un „Porsche" al tampoanelor? Ceea ce face ca acest tampon fără aplicație să fie preferat este ușurința de dezambalat și prețurile competitive. Testerilor le plăcea la fel de mult versiunea organică. O.B. tampoanele ne plac cel mai mult în medie cu 25% mai puțin decât alte tampoane lider fără aplicatoare.

Cumpara tampoane OB-uri pret de la 




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu