Outlet eMag!

Outlet eMag! Sloganul sub care sunt prezentate produse din diverse categorii ale magazinului online eMag





Laptop Prestigio 2 in 1 Visconte Eliptica


Bucurati-va de jocuri, urmarind continut si navigand pe Internet sub forma de tableta. Si daca trebuie sa lucrati - doar conectati tastatura! Dispozitivul face fata oricarei sarcini zilnice (de la gasirea informatiilor pe Internet, la jocurile preferate). Functionarea fara intreruperi chiar si in aplicatii solicitante este asigurata de un hardware puternic: Intel Atom Cherry Trail x5 de 1,44 GHz - Z8300 si 4 GB RAM. Comanda online laptop Prestigio 2 in 1 Visconte Eliptica de pe https://www.emag.ro/laptop-prestigio-2-in-1-visconte-eliptica-cu-procesor-intel-atom-x5-z8300-pana-la-1-84-ghz-13-3-full-hd-touch-4gb-32gb-ssd-intel-hd-graphics-windows-10-home-black la pretul de 999 lei!

Samsung Galaxy S10+, Dual SIM, 512GB, 8GB RAM, 4G, Ceramic Black





Ecranul Dynamic AMOLED de generatie urmatoare este certificat HDR10+ si prevazut cu cartografiere dinamica a culorii, pentru culori uimitor de reale si contrast la fiecare cadru chiar si la cele intunecate. Iar ecranul mai luminos iti permite sa vezi totul si mai clar chiar si in lumina puternica a zilei. Impreuna cu difuzoarele stereo si Dolby Atmos, iti ofera o experienta cu adevarat imersiva. Capteaza imagini mai ample. Foloseste camera cu unghi ultra-larg pentru a realiza fotografii uimitoare, de calitate cinematografica, cu un camp vizual de 123 de grade. Comanda Samsung Galaxy S10+ dual sim, 512 GB de pe https://www.emag.ro/telefon-mobil-samsung-galaxy-s10-dual-sim-512gb-8gb-ram-4g-ceramic-black la pretul de 3889 lei    


Vezi toata oferta Outlet eMag
Care miere de manuka este mai buna?

Stemulin pareri!


Scaun auto ISOFIX Wunderkid Rio, 9-36 kg, Rosu



Cand vine vorba de copilul nostru, siguranta acestuia reprezinta prioritatea numarul unu. Fie ca iti doresti sa il iei cu tine in vacanta, la plimbare in parc sau la cumparaturi, transportul acestuia cu masina fara un echipament auto corespunzator, nu este indicat. De aceea Wunderkid a adus pentru el scaunul auto RIO. Comanda online scaun auto Isofix Wunderkid de la eMag la pretul de 499 lei.

Casca ski Cebe Chelm FireBall CBH125 59-61cm




Marca Cebe este in topul celor mai buni furnizori de accesorii de schi inca din anul 1892 si care, odata cu cresterea sa pe piata mondiala a dus la imbunatatirea echipamentelor sportive prin calitate si succes. Comanda online casca ski Cebe Chelm FireBall de pe eMag la pretul de 500 lei!









0 comentarii:

Trimiteți un comentariu