Pantofi cu toc gros ieftini

Vrei pantofi cu toc gros ieftini? Alege din oferta din acest articol de pantofi cu toc si platforma. Ai o oferta variata de reduceri la pantofi cu toc de 5 - 7 cm, subtire, sau stiletto, eleganti care pot fi purtati la ocazii speciale sau chiar zi de zi.



Pantofi dama negri din piele naturala office cu aplicatie metalica si toc gros

Fii stilata cu orice aparitie. Alege aceasta pereche de pantofi office de culoare neagra cu aplicatie si toc cu reflexii. Comanda online pantofi dama office negri

aplicatie metalica avand toc gros cu reflexii de pe https://www.dyfashion.ro/incaltaminte/pantofi-dama-negri-din-piele-naturala-office-cu-aplicatie-metalica-si-toc-gros.html Acesti pantofi au un toc cu o dimensiune de 6 cm si sunt fabricati din piele naturala intoarsa. 



Poate te intereseaza:


  1. Modele rochii de revelion ieftine
  2. Miere de manuka originala


Pantofi dama fucsia din piele intoarsa office cu imprimeu multicolor pe funda si toc


Alege aceasta pereche pantofi de dama din piele intoarsa office cu imprimeu pentru o tinuta cocheta si feminina la birou! Comanda online pantofi dama fucsia de pe https://www.dyfashion.ro/incaltaminte/pantofi-dama-fucsia-din-piele-intoarsa-office-cu-imprimeu-multicolor-pe-funda-si-toc.html Pantofii au un design comod, din piele naturala, cu funda maxi pastelata. Sunt pantofi eleganti de dama cu funda maxi pastelata. Tocul este imprimat multicolor si au un varf usor ascutit.

Dimensiune tocului este de 5,5 cm si sunt fabricati la exterior din piele intoarsa si la interior din piele naturala. Se pot asorta la o rochie eleganta MBG fucsia petrecuta cu nasturi pe fusta care are pretul de 208 lei. Livrarea acestei rochii cu croi petrecut si nasturi pe fusta este gratuita. 


                                                                                                                                               



Pantofi Aron visinii office cu detalii stralucitoare pe toc


Pantofii Aron office cu toc jos iti subliniaza eleganta in orice moment la birou! Pantofii sunt foarte comozi, avand toc jos si decupaj discret, putand fi purtati la orice tip de tinuta, datorita stilului versatil. Comanda online pantofi dama comozi de pe https://www.dyfashion.ro/incaltaminte/pantofi-aron-visinii-office-cu-detalii-stralucitoare-pe-toc.html. Pot fi purtati cu o rochie Adriana roz cu imprimeu in degrade si trandafiri ce poate fi cumparata online cu pretul de 159 lei sau cu o bluza vaporoasa LaDonna bordo cu guler tip esarfa ce are pretul de 130 lei.




 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu