Android tv media player - pareri, pret ieftin

Alege android tv media player la pret ieftin!  Ai cumparat un televizor led ieftin non-smart pentru ca nu ai stiut ce beneficii poti avea cu un smart tv? Sau pur si simplu, nu ai avut prevazut in buget achizitionarea unui televizor smart? Recomandam un media player tv box, care transforma un televizor prevazut cu HDMI intr-un tv smart performant.




Cu un astfel de android media box, se va  schimba televizorul traditional sau monitorul LCD intr-un centru multimedia conectand Internetul (Via WiFi sau RJ45), construind un nou sistem de divertisment. Cu acest produs, va puteti bucura foarte mult de filme , videoclipuri, muzica, fotografii etc. si puteti instala diverse aplicati sistemul fiind android.
Comanda online de la VEGIS SRL miere de manuka originala!
Odata conectat la interfata HDMI sau RCA a televizorului dumneavoastra il va transforma televizorul obisnuit intr-un Smart TV .

Conectarea la internet se face prin Wi-Fi incorporat, modem extern 3G sau prin cablu de retea. Puteti descarca aplicatii din Google Play Store, vizionarea clipurilor video si a filmelor, jocuri, navigarea pe internet, Skype, Youtube, Facebook, etc.
Practic tot ce puteti face pe o tableta sau un telefon cu sistem Android veti putea face si pe televizorul dvs, indiferent daca este smart sau nu. 

Android TV media player - pareri

Rotaru CristianFoarte multumit. Merg foarte multe aplicatii fiind cu sistem android.

Andrei Hassu - Despre Google Chromecast Foarte multumit de produs, functioneaza fara probleme video HD sau audio si fara distorsiuni atat de pe telefon cat si de pe laptop. Descarcati Google Home si Local Cast din Magazin Play pe telefon. Cu Google Home faceti setarile dupa ce l-ati introdus in HDMI la televizor, iar cu Local Cast redati pe TV, video si poze din telefon. Pentru laptop instalati Google Chrom, intrati in APLICATII - MAGAZIN WEB si adaugati in chrom GOOGLE CAST si VIDEOSTREAM. Google Cast in folositi pt conectarea la TV, iar cu Videostream redati video si foto din laptop.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu