Huawei P20 Lite - pret ieftin

Alege Huawei P20 Lite, la pret ieftin, deoarece este un produs, ce corespunde cerintelor tale de comunicare, are cel mai mic pret. Pregateste-te de sarbatorile de iarna si vezi reducerile de Black Friday la smartphone-uri ieftine si gadgeturi (bratari fitness, smartwatch-uri, televizoare, console video), si ofera un cadou de pentru ea sau el.





Preturi si reduceri: cumpara acum Huawei P20 lite altex sau alte produse electronice si nu numai, ce au reduceri de pret, profita de reduceri pentru a face un cadou persoanei dragi. Poti beneficia de reduceri pana la 25%. Preturile sunt actualizate zilnic, astfel incat sa venim, in ajutorul vizitatorilor nostri pe care dorim sa-i fidelizam. 

Vezi beneficii ale cardului Revolut la transferul banilor!

Detalii si descriere Huawei P20 Lite

Huawei P20 lite are un ecran FHD+, 2280 x 1080, cu o gama super-extinsa de culori, 96% NTSC. Asta inseamna ca tot ce vedeti pe acest ecran, de la fotografii la jocuri video si aplicatii, este cat se poate de intens, vibrant si detaliatHuawei P20 lite are o noua camera frontala, cu un unghi mai larg si o calitate mai ridicata a imaginii. Cu 16 megapixeli (un pixel avand dimensiunea de 1,0 μm) si cu un FOV de 78°, aceasta camera e conceputa sa surprinda momente cu prietenii si familia, dar si sa realizeze cele mai bune selfie-uri. Cu apertura larga F2.0 si cu functiile de retusare 3D, care folosesc recunoasterea inteligenta si maparea faciala pentru a ajusta luminile si umbrele, poti conta pe portrete si prim-plan-uri extraordinare. Huawei P20 lite se deschide dintr-o privire. Va uitati la ecran si in mai putin de o secunda, 800 de milisecunde mai exact, puteti accesa telefonul rapid si in singuranta. Algoritmii complecsi si datele de comparare faciala care garanteaza recunoasterea fetei, asigura un grad inalt de protectie a pozelor si filmarilor impotriva intrusilor. Asta inseamna ca telefonul nu poate fi deblocat cand dormi sau prin intermediul unei fotografii. Incarcarea sigura de mare viteza este o caracteristica exceptionala a telefonului Huawei P20 lite. Tehnologia de incarcare rapida de inalta tensiune 9V2A va permite sa reincarcati rapid si in siguranta, atunci cand va grabiti. Datorita renumitei tehnologii Huawei de alocare a resurselor, pierderile de energie sunt reduse la minimum, iar durata de viata a bateriilor este extinsa.  Pentru recenzii si parerile clientilor citeste mai jos sau da click pe imagine.

  • "huawei p20 lite gsmarena",  "huawei p20 lite specificatii", "huawei p20 lite pareri", "huawei p20 lite roz", "huawei p20 lite vodafone", "huawei p20 lite mate", "huawei p20 lite orange", "huawei p20 lite flanco", "huawei p20 lite husa", "huawei p20 lite digi", "huawei p20 lite telekom", "telefoane mobile LG", "carkit ieftin bluetooth",
Pareri  Huawei P20 Lite:

Benone AlexandruL-am achizitionat in urma cu cateva zile de la "gama variata de produse".

Telefonul arata minunat, foarte placut la atingere, display-ul este calitativ. Camera foto face poze bune la lumina zilei insa pe lumina scazuta trebuie sa faci poze cu modul PRO si sa setezi tu cum trebuie camera pentru a surprinde o poza buna.

Bateria telefonului cu doua sim-uri full active ma tine o zi jumatate. Scos de la incarcat la 6:30 dimineata, ajung seara cu el la 35% baterie cu urmatoarea utilizare medie: 1.5/2 ore de convorbiri, web browsing, mail, retele de socializare, poze, si pe alocuri cate 10/20 minute de jocuri. Din alte review-uri am retinut ca are un screen on time de aprox. 6 ore. Se incarca repede, in 1:30/40 minute de la 15% la 100%.

Parerea mea e ca va fi un best buy anul acesta si ca toti providerii de servicii de telecomunicatii il vor pune in oferte cu doar cativa euro la prelungire de abonament.

In comparatie cu "fratele mai mare" P20, eu ma impac mai bine cu varianta Lite, datorita amplasarii senzorului de amprenta pe spate. Bateria in versiunea Lite este de 3000 mah fata de 3500 mah in cazul lui P20, insa fiind un procesor mai domestic, durata de viata a bateriei va fi similara. Concluzionand: nu cred ca merita diferenta de buget pentru versiunea P20.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu