Rochii tricotate

Rochii tricotate sunt ideale pentru a fi purtate in sezonul rece iar daca stim sa le accesorizam corect putem transforma o tinuta casual intr-una plina de stil.
Puteti alege rochii tricotate manual asimetric, cu colturi, ca sa aveti o tinuta cu adevarat chic. Rochiile, sunt piese vestimentare, care definesc perfect tinuta clasica, dandu-i o tenta moderna. Pentru a defini silueta cat mai bine, rochia va trebui accesorizata cu o curea care marcheaza talia.




Alegerea perfecta pentru a accesoriza o rochie foarte usor este alegerea unei singure culori. Nuantele neutre de bej si maro sunt perfecte si usor de imbinat cu un palton colorat sau o geanta cu imprimeu.  
Daca, esti o persoana nonconformista si curajoasa atunci cu siguranta iti vor placea rochiile asimetrice care imbina diferite culori si modele. Completeaza o astfel de tinuta cu o pereche de botine sau cizme peste genunchi.



Se cauta rochii tricotate ieftine online, pentru ca este mai comod de cumparat si produsele beneficiaza de retur. Sunt deasemenea in tendinte in aceste luni de iarna. O astfel de rochie poate trece foarte usor catre o tinuta eleganta sau chiar de club, singura conditie este ca tricotul sa fie subtire. Accesorizeaza o astfel de rochie cu un colier statement opulent sau cu cercei lungi.
Rochiile tricotate cu gulerele mari sunt versatile si pot fi purtate in diferite feluri, atat cu colanti cat si cu piciorul gol, daca vremea o permite. Pentru un look sexy alege o astfel de rochie cu umerii goi , completand tinuta cu o pereche de pantofi stiletto si o geanta clutch.



Daca alegi o rochie tricotata eleganta, ai grija sa se portriveasca siluetei tale si nu uita ca o rochie tricotata este o alegere chic in lunile de iarna. Tu cum porti o astfel de rochie?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu