Oferte de turism ieftine in 2016

Cauti oferte de turism ieftine? Am venit in ajutorul dumneavoastra si am facut o selectie de oferte turism ale unor agentii de turism, pentru acest an. Sunt vacante ieftine, oferte last minute, sejururi, turism intern si extern. Puteti alege intre o vacanta la schi cu preturi, incepand de la 95 euro pentru 5 nopti la hotel Gardenia de 4 stele din Bansko sau un super sejur de 7 zile in Antalya pentru 735 euro. Alege oferte vacanta pe litoralul romanesc!




Vrei sa petreci Sf. Valentin intr-un cadru romantic la Predeal? Puteti face rezervare si veti avea parte de un tratament VIP, ce include cada jacuzzi cu petale de trandafiri. Aplica pentru aceasta oferta!

Poti opta pentru o vacanta de vara pe litoralul din Grecia sau  cel din Bulgaria

Gasiti: oferte interne, oferte externe, city break, romantic, seniori, luxury & spa, exotice, balneo, city hotels, vara 2016, croaziere, pelerinaje, distractie, concerte, sport, iarna & schi, chartere autocar, chartere avion.

Prinde oferte turistice reduse cu pana la 70%, din tara sau strainatate. Descopera oferte atent selectate de site-ul nostru, de la agentii de turism, hoteluri sau pensiuni. 


Calatoreste cu agentia de turism BJR Vacante! Afla preturi si conditii avantajoase de petrecere a concediului. Indiferent, ca vorbim de sejururi, early booking, o croaziera romantica, agentia ofera excursii ieftine si vacante last minute la preturi fara concurenta. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu