Castiga un venit pasiv cu tehnologia RTB

Cauti un venit pasiv? Doresti venituri pasive cu investitie mica sau deloc? Poti ajunge sa castigi bani online, investind in tehnologia RTB. Sumele astfel castigate, ajung la cateva sute de dolari intr-un interval de timp scurt. Beonpush, este una din cele mai bune surse de venit pasiv si de castiguri online de pe net.

Celor inregistrati direct prin linkul meu (nivelul 1) le ofer 10% din prima investitie prin transfer intern. Va rog, lasati un comentariu cu numele de user si suma pe care ati investit-o. Pentru a putea inscrie referrali (membrii in reteaua proprie) este necesara cumpararea a cel putin unui pachet in valoare de 20$.



Compania e inregistrata in Marea Britanie si Luxemburg si ofera utilizatorilor privati posibilitatea de a investi si a castiga in domeniul numit licitarea in timp real sau publicitatea in timp real. Volumul publicitatii in timp real este estimat pentru 2016 la 6 miliarde dolari. Sediul firmei este in Luxemburg, la 12, Rue De Bastogne L-1217 Luxemburg. Astfel firma BEONPUSH este conforma cu legislatia europeana.

Principalele caracteristici:

- Data de lansare oficiala: 28.08.2015

- In prezent, exista mai mult de 50000 de membri

- CEO-ul este Ferki Demirovski (profil LinkedIn), analist la Parlamentul European.

Firma are 4 traderi in Londra, 2 angajati IT si 2 angajati in departamentul financiar si de suport.

Care sunt pachetele de investitie și cat de mult se poate castiga?

Exista 8 pachete diferite: 20$, 50$, 100$, 200$, 500$, 1000$, 5000$ si 10.000$.

Toate pachetele genereaza 150% si castigul zilnic intre 0,5-3,5% este oferit in fiecare zi, de marti (pentru luni) pana sambata (pentru vineri), deoarece tranzactionarile de licitare in timp real se fac numai in zilele lucratoare (luni pana vineri).

La aceste procente de castig zilnic se adauga un multiplicator al castigului, functie de pachetul achizitionat:

multiplicator 1,0 la pachetul de 20$
multiplicator 1,05 la pachetul de 50$
multiplicator 1,1 la pachetul de 100$
multiplicator 1,15 la pachetul de 200$
multiplicator 1,2 la pachetul de 500$
multiplicator 1,3 la pachetul de 1000$
multiplicator 1,4 la pachetul de 5000$
multiplicator 1,5 la pachetul de 10000$

Exemplu de castig:

Pachet cumparat: 1000$
Castig procentual: 2,6%
Castig procentual cu multiplicator: 2,6% x 1,3 = 3,38%.
Castig in $ pe ziua respectiva: 1.000$ x 0,0338 = 33,8$

- Avem un bonus binar de 10%, ca si castig suplimentar.

Daca avem cel putin un referral activ, pe piciorul (ramura) din stanga si unul pe cel din dreapta, care au acumparat cel putin un Pack de 20$, atunci se activeaza automat bonusul binar de 10%. Sa nu uitam ca odata activat, pot veni referrali si de la upline prin spillover. Putem sa plasam referralii nostrii, pe piciorul din stanga sau din dreapta. referrali care vin de la sponsor prin spillover, daca e actvat acest bonus, nu putem sa-i setam noi, pe care picior sa fie plasati. De exemplu: pe piciorul drept avem un total de 500$ investiti, dar pe cel stang este 0. Atunci nu castigam nimic din cei 10% binar. Daca insa de exemplu se aduna pe piciorul stang 300$ atunci castigam 30$ (10% din cei 300) si volumul total investit pe piciorul puternic va scadea de la 500$ la 200$ (500-300).

Plan de cariera, cu premii, aflat in faza de implementare, functie de volumul investit de echipa personala (Referralii din reteaua proprie).

- Nu este nevoie de a face clicuri pentru a castiga

- Nu există taxe lunare

- Există 2 nivele de castig dupa Referali: 13% (primul nivel) și 2% (al doilea nivel)

-  Pocesoarele pentru plata si retragerea banilor: Payza și Payeer unde putem plati direct prin card de credit, transfer bancar, etc.

- Limita minima de plata este de 2$. Nu exista o lmita superioara de plata.

Ce înseamnă publicitatea Real-Time(RTB) sau licitarea în timp real?

Publicitatea Real-Time este un concept prin care se scoate la licitatie spatiul de publicitate online (de exemplu banner online) in timp real. Fiecare afisare online de publicitate este vanduta in mod automat, individual, la cele mai inalte cote posibile, platite de client. Piata de RTB este de miliarde de dolari anual. Deci BeonPush, fiind implicata in piata RTB (cumpararea si vanzarea de spatiu publicitar), este o companie sigura cu infrastructura si longevitate, nu una care dispare dupa cateva luni! BeonPush = un program mare!
Concret, imagineaza-ti sa fii platit zilnic, de fiecare data cand un anunt este afisat pe internet prin RTB, transformand astfel tehnologia utilizata de Facebook, Amazon, Google si alte companii importante de pe internet, intr-un flux de venit pasiv zilnic.

- Licitarea în timp real este explicata pe scurt prin acest clip video de pe You Tube:



30.04.2016

Pe 23.04.2016, am achizitionat un pachet de 20 dolari, iar dupa 7 zile, contul arata ca-n imaginea de mai jos. 



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu