Vanzari laptop second hand si laptop refurbished

Cauti un laptop ieftin second hand? Sau preferi un laptop refurbished? Am cautat pentru tine si poti profita de informatiile din acest articol, referitoare la laptopuri second hand si laptopuri refurbished ieftine.

Din oferta magazinului online CitGroup.ro, atentia ne-a fost atrasa de laptopul refurbished Lenovo ThinkPad T510 cu procesor Intel Core 5, ce are o frecventa de 2.4 GHZ. In pret, sunt incluse sistemul de operare windows 7, precum si o geanta. Pentru a vedea pretul, click pe imaginea de mai jos.


Laptop Dell din familia Latitude E cu procesor Intel Core 7, frecventa procesorului 2.8 GHZ, beneficiaza de progrese in materie de securitate si rezistenta. Tehnologia avansata cu LED-uri permite echiparea laptopurilor Latitude din familia E cu afisaje cu ecran lat mai subtiri, pastrand in acelasi timp rezistenta exceptionala in conditii de utilizare zilnica. 


In fiecare week-end, se desfasoara o promotie in care toate produsele au reducere de 10 %, iar calculatoarele si laptop-urile refurbished by CIT Grup beneficiaza de software Microsoft preinstalat (licenta Windows gratuita, inclusiv antivirus gratuit). Astfel, dupa achizitie, poti folosi imediat produsul. Nu mai pierzi timp cu instalarea software-ului, a driverelor sau alte cheltuieli in plus. Aici gasiti si calculatoare, tablete, telefoane, monitoare second hand, echipamente retelistica, servere toate la preturi ieftine.






In magazinul InterLink.ro, gasim calculatoare second hand, calculatoare noi, calculatoare refurbished, monitoare noi, laptop second hand si refurbished, laptopuri ieftine.




Laptopul Fujitsu LifeBook E751 cu procesor IntelCore i5, ce are instalat windows 7 PRO si o garantie de 12 luni. Click pe imagine, pentru mai multe detalii.

Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 150 lei si se face in toata tara, inclusiv in marile orase: Iasi, Cluj, Timisoara, Brasov, Constanta, Craiova.

Notebook-ul Fujitsu Siemens LifeBook S760 cu procesor i3 si frecventa procesorului de 2.4 GHZ, se gaseste pe site-ul celor de la InterLink.ro, ce are placa video onboard si un hard de 320 GB. 


Daca vreti, sa vedeti laptop second hand si laptop refurbished din oferta acestui magazin, accesati imaginea de mai sus. 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu