Cum cumperi Ripple, Bitcoin si Ethereum

Afla cum cumperi ripple, bitcoin si ethereum rapid si ieftin! Exista platforme de unde poti achizitiona criptomonede. Aceste monede virtuale se pot si tranzactiona cu ajutorul platformelor specializate.


cryptocoin.pro


Ripple este o moneda virtuala, dar in acelasi timp este un soft ce a fost realizat  avand principal scop de a face ca tranzactiile sa fie mai rapide si mai ieftine.

Este asemanator bitcoinului, insa daca bitcoin-ul se vrea sa fie un mecanism simplu de tranzactionare, in cazul ripple-ul lucrurile sunt diferite. Scopul este ca toate tranzactiile din lume rapide si ieftine. Deci, scopul monedei virtuale ripple este acela de a face tranzactiile mult mai usoare si rapide, nu numai in cazul criptomonedelor cat si in monedele traditionale si ne referim la euro, dolar.

Cumpara Ripple, Bitcoin, Ethereum


Cea mai sigura platforma din Romania prin care poti cumpara Ripple, Bitcoin, Ethereum si alte monede virtuale avand reglementari de la Uniunea Europeana este CryptoCoin.pro  Poti cumpara crypto-monede de pe aceasta platforma prin doua metode:

  1. folosind cardul
  2. Folosind un transfer bancar
Suma minima pe care o poti folosi pe aceasta platforma este 50 de euro. Este usor de folosit si foarte rapid. Creearea unui cont dureaza putin si in cateva minute, poti avea in proprietate monede virtuale.

Bafta!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu