Campanii promotii produse naturale!

Vezi campanii reduceri produse naturale pe vegis.ro! Perioada de desfasurare a campaniei este 14.01.2020 - 19.01.2020 si este intitulata ZILELE ALEVIA!


Despre ALEVIA

Alevia este o marcă românească de suplimente alimentare pentru adulți și copii, într-o gamă foarte diversificată. De asemenea, în portofoliul lor se regăsesc sucuri și ceaiuri din plante medicinale ambalate atât la vrac, cât și la pliculețe. Produsele pe bază de plante adaptogene sunt disponibile în flacoane premium sau în pachete 1+1 Gratis. Producătorul se adresează nevoilor fiecărui client și unor bugete variate. 


Despre Albina Carpatina!


Albina Carpatina (Apicola Pastoral Georgescu) a fost fondată în 1991 și este o afacere de familie.
De 25 de ani promovează produsele apicole ca alimente naturale funcționale, cu proprietăți terapeutice remarcabile, care vin în ajutorul organismului prin întărirea sistemului imunitar. De asemenea, acestea au efect tonic, mineralizant,  vitalizant și antioxidant în perioadele de stres, oboseală, convalescență, epuizare fizică și intelectuală.

Albina Carpatina produce peste 20 de produse apicole: diverse sortimente de miere, suplimente alimentare, amestecuri de miere cu polen, propolis, lăptișor de matcă, păstură, cătină, germeni de grâu etc.



Reduceri de pret intre 15% si 35%, iar campania are loc in perioada 16.01.2020 - 31.01.2020. 

Vezi toate produsele campaniei Albina Carpatina!

Afla de unde cumperi miere de manuka originala in Romania.


Apicole produse în România, 100% naturale, acum cu până la 𝟑𝟓% 𝐑𝐄𝐃𝐔𝐂𝐄𝐑𝐄!
Profită de oferta Albina Carpatină și descoperă cea mai dulce modalitate de întărire a sistemului imunitar. Cumpara laptisor de matca pur de pe 
Energovital (energizant cu polen si catina) se recomanda ca adjuvant în perioadele de efort fizic şi intelectual susţinut, stări de oboseală accentuată, lipsa poftei de măncare, cresterea întarziată a copiilor sau perioada de creştere accelerată, stări de slăbiciune ale vârstnicilor - vitaminizant, tonic general. 
Cumpara online Energo vital cu polen si catina de pe https://vegis.ro/gripa-si-raceala/albina-carpatina/2707-energo-vital-cu-polen-si-catina-360gr la pretul de doar 18 lei.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu