Reduceri, oferte si promotii la produse naturale!

Reduceri, oferte si promotii la produse naturale! Campania lunii iulie la cele mai vandute produse de pe Viata verde viu Produsul saptamanii are o reducere de 15% din pretul de vanzare normal.


Miere de manuka MGO 250+ - reducere 15%

Este un produs unic în lume. Este singura miere de manuka pret certificată medical. Recunoscuta ca fiind cel mai puternic antibiotic natural. Comanda online de pe https://viataverdeviu.ro/miere-de-manuka-mgo-250 in saptamana 6 - 12 iulie pentru a beneficia de reducerea de pret.

  1. De unde poti cumpara miere de manuka originala din Romania?
  2. Afla cat costa o cutie de stemulin!
  3. Citeste o carte buna. Arta Manipularii de Kevin Dutton!

Mierea MGO 250+ Nivel util


Este indicată pentru tratarea infecțiilor cu microorganisme bacteriene și fungice. Se recomandă un tratament cu 3-4 lingurițe de miere pe zi urmat de un tratament de menținere cu 1 linguriță pe zi.




MUSCLE POWER Organic Superfood Protein Mix 400g - reducere de 15%


Este un mix de proteine vegetale și superalimente energizante. Se remarca prim imbunătătirea randamentul în timpul antrenamentelor. Ajută la construcţia masei musculare şi pierderea în greutate. Comanda online de pe https://viataverdeviu.ro/superfoods-muscle-power-organic-superfood-protein-mix-your-super in saptamana 13 - 19 iulie si vei beneficia de 15% reducere.



Zahar de cocos pur, nerafinat

Zahărul de cocos, cunoscut şi ca zahăr din sevă de cocotier, este un produs obţinut din seva florilor cocotierului. A fost utilizat ca indulcitor tradiţional timp de secole în regiunile unde cocotierii înfloresc, cum ar fi Asia de Sud-Est.

Zahărul de cocos este compus în principal din sucroză, care îi dă gustul dulce, asemănător caramelelor. Spre deosebire de zahărul alb rafinat, zahărul de cocos este minim procesat, păstrându-şi, astfel, intacte majoritatea substanţelor nutritive. De asemenea, zahărul de cocos conţine 16 aminoacizi esenţiali pentru buna funcţionare a creierului şi a metabolismului. Comanda online de pe https://viataverdeviu.ro/produse-din-cocos-zahar-cocos-nerafinat-250g-golden-flavours in perioada 20 - 26 iulie pentru a beneficia de reducerea pretului. 



Chocolate Lover SuperFood Mix

Conține cu 713% mai mulți nutrienți decât o tabletă obișnuită de ciocolată și aduce ideea de „snack” la un cu totul alt nivel, folosind 5 superalimente delicioase: cacao, carob, cocos, semințe de Chia și lucuma. Nimic mai mult. Beneficii secundare? Da, te binedispune instantaneu! Comanda online de pe https://viataverdeviu.ro/superfoods-chocolate-lover-organic-superfood-mix-your-super in perioada 27 iulie - 2 august pentru a beneficia de reducerea pretului.





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu