Castiga bitcoin!

Castiga bitcoin! Moneda virtuala Bitcoin foloseşte tehnologia peer-to-peer pentru a opera fără vreo autoritate centrală sau sub controlul unei banci; administrarea tranzacţiilor şi emiterea de bitcoini se face în mod colectiv, de către reţea. Bitcoin este un proiect public si opensource. Nimeni nu deţine sau controlează Bitcoin şi oricine poate contribui la cresterea sau scaderea lui. Prin multiplele sale proprietăţi unice, Bitcoin permite lucruri ce nu pot fi făcute de către vreun sistem de plăți precedent.





Prin 2014, un bitcoin valora 270 dolari, iar in septembrie 2017 ajunsese la 4000 dolari. Cine a avut curajul, sa cumpere la in 2014 a facut o afacere buna!

Tranzactioneaza folosind aplicatie bitcoin crypto.com Inscrie-te pe acest link si vei primi 25 dolari pe care ii vei putea folosi pentru a cumpara si vinde bitcoin. 

Te-ai intrebat cat costa un bitcoin? Pe 17.11.2020, a atins 18k dolari, dupa care a coborat putin. Acelasi prag, a fost atins pe 19.11.2020. Sunt analisti financiari, care prezic o crestere a monedei virtuale spre 25k dolari.

Cumpara si vinde bitcoin prin LDVPBank!

Cum poti castiga bitcoin?

Acestia se pot obtine prin:

  1. tranzactionare
  2. minare

Minatul este un sistem consensual distribuit folosit pentru a confirma tranzacţiile în aşteptare prin includerea lor în lanţul de blocuri. Minatul impune o ordine cronologică în lanţul de blocuri, protejează neutralitatea reţelei şi de asemenea permite diferitelor calculatoare din reţea să cadă de acord asupra condiţiei sistemului. 

Cumpara un cadou de Craciun potrivit din timp! Fii pregatit!

Pentru a fi confirmate, tranzacţiile trebuie să fie incluse într-un bloc ce respectă reguli criptografice foarte stricte ce va fi verificat de reţeaua Bitcoin. Aceste reguli previn blocurile anterioare să fie modificate pentru că astfel s-ar invalida toate blocurile următoare. Minatul de asemenea este echivalentul unei loterii competitive ce previne un caz în care un individ poate să adauge cu uşurinţă blocuri noi în mod consecutiv în lanţul de blocuri. În acest fel, niciun individ nu poate controla ce este inclus în lanţul de blocuri sau să înlocuiască părţi din lanţul de blocuri pentru a retrage tranzacţiile proprii.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu