Consum ulei Volkswagen Golf V 1.9 TDI cod motor BXE

Ai consum ulei Volkswagen Golf V 1.9 TDI cod motor BXE? Care ar fi solutia, ca acest motor diesel, sa nu consume. Uleiul recomandat de producator este Castrol 5W40. De ce exista consum ulei 1.9 TDI bxe?


Pe forumurile de profil sunt mai multe pareri referitoare la consumul de ulei al motorului 1.9 TDI cod BXE. 
Unii posesorii de VW Golf V, spun ca aceste motoare fabricate de grupul german VAG, au probleme cu ungerea care duc chiar blocari de biele si spargerea motorului.  



"Din ce am mai citit pe diverse forumuri ce tin de grupul vw, am inteles ca aceste motoare ar avea probleme serioase la sistemul de ungere al motorului, ducand pana la gripari de biele si blocuri sparte. Daca aveti cunostiinta despre aceste lucruri as vrea si eu mai multe detalii despre acest subiect. Poate sunt un pic in urma, dar mai bine mai tarziu decat cu motorul bubuit" Sursa: Club Seat
Sunt asa grave probleme motor 1.9 PD cod motor BXE? Exista cineva care are cod motor BXE distrus?


Ulei Volkswagen Golf 1.9 TDI cod motor BXE - recomandari


Constructorul recomanda Castrol 5W40, dar sunt probleme referitoare la consum. Si nu este vorba de consumul de ulei facut intre schimburi. Este normal sa consume 200 - 300 grame la 10 mii de km. Ravenol este ulei motor 1.9 TDI bxe recomandat? Sau alte branduri?
Referitor la marca uleiului, parerile difera si sunt impartite. Motul, Ravenol, Liqui Moly sunt brandurile cele mai intalnite. Mai multe, puteti afla de pe forumul emecanic

pint.ro%20

Am folosit Castrol 5w40 si consuma. Am schimbat pe Ravenol VPD 5w40. Motorul e mai silentios, dar tot consuma ulei. Sunt pareri ca ar trebui folosit Ravenol VMO 5w40. Care e diferenta? 

Ce solutie exista pentru aceasta problema?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu