Cum retrag Egold?

Cum retrag banii de pe egold? O intrebare la care gasiti mai multe variante de raspuns in randurile de mai jos! 
 
 

 

Cum retrag Egold?

Daca ati avut bani in staking (staking-ul este blocarea unei criptomonede în wallet pentru o perioada de timp, în care veți primi o dobânda) si i-ati transferat in Maiar, acestia pot fi transferati intr-un exchange, gen crypto.com sau binance.com Se face transfer in euro, iar apoi se transfera pe card.

O alta metoda este sa transferati banutii pe tokero. Acesta este un exchange din Romania. De acol, transferati in banca sau pe card.

Comanda online laptop Asus cu procesor intel i3

Ce este egold?

 
Moneda eGLD este concepută pentru a fi utilizată cu portofelul exclusiv al lui Elrond, Maiar Wallet. Acesta permite utilizatorilor să trimită tranzacții aproape instantaneu prin rețeaua Elrond. Maiar oferă funcții de împrumut, trimitere și primire.
 
Rețeaua Elrond reușește să ofere în acest moment cea mai rapidă și sigură platformă blockchain pentru aplicații din lumea reală, aducând o îmbunătățire de 1000 de ori în comparație cu blockchain-urile precum Bitcoin sau Ethereum. Elrond poate procesa peste 10.000 de tranzacții pe secundă (TPS), cu o latență de 5 secunde și un cost neglijabil. In acest moment, un egld valoreaza 176 dolari.
Puteti cumpara folosind urmatorul link.  












0 comentarii:

Trimiteți un comentariu