Smartphone OnePlus Nord CE 2 Lite pret ieftin

Alege Smartphone OnePlus Nord CE 2 Lite pret ieftin! Este un smartphone lansat in 2022 de catre producatorul chinez de telefoane mobile OnePlus. Acesta este o varianta mai ieftina a modelului OnePlus Nord CE 2, dar inca pastreaza unele dintre caracteristicile cheie ale acestuia, cum ar fi suportul pentru 5G si procesorul Snapdragon.


Acesta este un telefon mobil care poate fi achizitionat la un pret accesibil, dar care vine cu specificatii tehnice bune si cu un design modern si elegant.

Vezi oferta de pret la smartphone OnePlus

Smartphone OnePlus Nord CE 2 Lite - Design si afisaj


OnePlus Nord CE 2 Lite are un design modern si elegant, cu un afisaj AMOLED de 6,43 inci si o rezolutie de 1080 x 2400 pixeli. Ecranul are o rata de refresh de 90 Hz si este protejat de sticla Corning Gorilla Glass 5, pentru a preveni zgarierea sau spargerea acestuia. Telefonul are un senzor de amprenta incorporat in ecran si are un raport ecran-corp de aproximativ 85%.

Smartphone OnePlus Nord CE 2 Lite - Performanta si baterie


OnePlus Nord CE 2 Lite este echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 750G 5G, un octa-core CPU clocked la 2.2 GHz. Acesta are 6GB de RAM si 128GB de stocare interna, care nu poate fi extinsa. Telefonul are o baterie de 4500 mAh si suporta incarcare rapida Warp Charge 30T, ceea ce inseamna ca acesta poate fi incarcat la 70% in doar 30 de minute. Bateria este suficienta pentru a tine pana la sfarsitul zilei cu o singura incarcare, cu o utilizare moderata.

Smartphone OnePlus Nord CE 2 Lite - Camera


OnePlus Nord CE 2 Lite are o configuratie a camerei cu trei lentile, inclusiv o camera principala de 64 megapixeli, o lentila ultra-wide de 8 megapixeli si o lentila monocromatica de 2 megapixeli. Camera frontala este de 16 megapixeli si poate face fotografii bune pentru autoportrete sau pentru apeluri video. Camera principala poate face fotografii clare si detaliate si poate filma in 4K la 30 fps.

Smartphone OnePlus Nord CE 2 Lite - Conectivitate si alte functii


Telefonul suporta dual-SIM, 5G, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.2, GPS, NFC si un port USB Type-C pentru incarcare si transfer de date. OnePlus Nord CE 2 Lite ruleaza pe OxygenOS 12, care se bazeaza pe Android 12. Acesta vine cu multe functii utile, cum ar fi modul Zen, care ajuta la reducerea stresului si la relaxare.

Smartphone OnePlus Nord CE 2 Lite - Pareri


OnePlus Nord CE 2 Lite este un telefon mobil accesibil, cu specificatii bune si cu un design modern si elegant. Acesta vine cu suport pentru retaua 5G, un procesor Snapdragon si o baterie buna, ceea ce il face o alegere buna pentru utilizatorii care doresc un telefon mobil fiabil si cu performanta buna. Cu o camera decenta si un ecran de calitate, acest telefon mobil ofera multe caracteristici si functii pentru pret accesibil.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu