Imprumutul cu dobanda zero

Un astfel de imprumut, cu dobanda 0, pare in zilele noastre ceva incredibil. Mai ales, ca s-au contractat imprumuturi in perioada 2007 - 2008 in franci elvetieni, yeni japonezi si alte monede de acest gen, care erau declarate de catre bancheri, stabile. 

Acum, dupa cativa ani, cursul EURO - CHF si al celorlalte monezi s.a dublat. S-a ajuns la restante, la imposibilitatea de a plati aceste credite.




In Craiova jud. Dolj, exista Casa de Economii Euro Credit, care are o oferta destul de larga. Aceasta, functioneaza ca un IFN (institutie financiar nebancara) si casa de ajutor reciproc. 
Cum isi desfasoara activitatea? Simplu. Acorda imprumuturi din atragerea fondurilor de la membrii sai. Se ofera o dobanda de 9% pe an. Aratati-mi o banca, ce ofera aceasta dobanda! 
In plus, cei ce cunosc prevederile legii nr. 122 din 1966 stiu ca la articolul 8 se specifica, ca dobanda este scutita de taxe si impozite.  Inca un amanunt esential, ce trebuie specificat. Banii depusi, economisiti sunt garantati de Fondul National de Garantare al Caselor de Ajutor Reciproc.
V-ati dat seama, ca este o mica mare diferenta intre o banca si un CAR. Acesta din urma are rol social, pe cand banca, rolul comercial.

Casa de Economii Euro Credit ofera si imprumuturi:

Imprumutul traditional.

Imprumutul social.

Programul  national de intrajutorare financiara.

Primele doua tipuri de imprumuturi, se adreseaza persoanelor cu domiciliul in judetul Dolj, iar ultimul tip, cel national de intrajutorare, se adreseaza tutoro persoanelor din Romania. 

Pentru, ca la acest ultim tip de imprumut, pot aplica si eu, am sa folosesc banii la renovarea casei. Schimbarea centralei termice si a tamplariei. 

Voi, cum veti folosi banii?


3 comentarii:

Eu unul voi folosi banii pentru a-mi continua studiile. Cred ca este cel mai potrivit imprumut pentru mine, avand in vedere ca pe la banci platesti o groaza de bani inapoi.

Victor, alegerea ta este foarte buna. Investitia in viitorul tau, ca om este una foarte potrivita. Sunt in aceeasi situatie, cu deosebirea, ca parintii au facut un credit si mi-au platit studiile.

Cred ca i-as investi in devoltarea personala :)

Trimiteți un comentariu