Cum sa obtii invitatie si cupon gratuit pe AliExpress?

Cum sa obtii invitatie si cupon gratuit pe AliExpress? Cum să folosiți codul pentru a obține cupon gratuit? Cum folosesc un cod de invitație? Cu toții avem foarte mulți prieteni. Este un lucru bun atunci când le place să facă cumpărături online. Prietenii pot da coduri gratuite unul la altul ca cadou pentru a face cumpărături pe AliExpress.com.



Cum pot primi un cod de invitație?


Cereți unuia dintre prietenii dvs. care este deja membru AliExpress să vă trimită codul și veți obține amândoi reduceri de pret! Unele dintre companiile partenere ale AliExpress pot trimite, de asemenea, din când în când coduri de invitație, ca parte a campaniilor lor de membru. 

Cumpara miere de manuka originala!

Cum să folosiți codul pentru a obține cupon gratuit?


1. Mai întâi, va trebui să descărcați aplicația AliExpress. Iată link-urile pentru a descărca atât pentru iOS, cât și pentru Android:

Descărcați AliExpress din App Store (iOS)
Descărcați AliExpress de pe Google Play (Android)

2. Deschideți aplicația AliExpress.

3. Atingeți profilul dvs. în colțul din dreapta jos

4. Faceți clic pe linkul „Răscumpărați codul de invitație” din mijlocul paginii.
5. Folosiți codul pe care ți l-a trimis prietenul tău.
6. Pentru a aplica codul de invitație, trebuie doar să introduceți codul de invitație pe care l-ați primit în partea „Introduceți codul aici” și faceți clic pe „Răscumpărați acum”.
7. Asta este! Acum ar trebui să aveți 8 USD pentru a cheltui sa faceti o achiziție de pe AliExpress
8. Cuponul este valabil 30 de zile de la data primirii.
9. Toate cupoanele sunt salvate in contul dvs. Le gasiti pe pagina Cupoanele mele. Puteti verifica termenul de valabilitate si alte conditii.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu