Zambet stralucitor

FOTO: HEPTA
















Fiecare dintre noi ar corecta ceva la aspectul fizic. Unele femei sunt nemultumite de celulita, aspectul tenului, riduri, grasime etc. Insa daca ar avea posibilitatea, primul lucru pe care l-ar corecta la felul in care arata ar fi zambetul.

Pana sa ajungi sa cheltuiesti sume exorbitante pentru a avea un zambet de vedeta, incearca acesti pasi simpli:

1. Consuma antioxidanti
Medicii stomatologi spun ca sanatatea gingiilor are o influenta directa asupra sanatatii generale a danturii. Gingivita este adesea asociata cu alte boli precum diabetul sau probleme cardiace. Pentru preventie consuma cat mai multe fructe si legume, de toate culorile, pentru un aport optim de antioxidanti.

2. Exerseaza zambetul
Fiecare fata este diferita, de aceea si fiecare zambet este unic. Nu exista reguli cum sa zambesti "cel mai bine". Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa exersezi in fata oglinzii zambetul, pentru a vedea ce ti se potriveste cel mai bine. Toate fetele sunt asimetrice, asa ca gaseste cel mai bun unghi pentru tine.

3. Evita petele
Toti ne dorim un zambet de un alb stralucitor, dar nu-l vom obtine daca nu renuntam la alimentele care pateaza smaltul: cafea, vin rosu, sucuri inchise la culoare sau fructe si legume puternic pigmentate. Asa ca dupa ce consumi astfel de alimente, spala-te pe dinti imediat ce poti.

4. Portelan
Daca zambetul tau chiar are nevoie de ajutor, ia in considerare portelanul. Acest material arata natural si nu afecteaza foarte mult structura naturala a dintelui.

5. Vizita la stomatolog
Marea majoritate a oamenilor se tem sa mearga la dentist. Scuzele legate de bani nu au de fapt legatura cu situatia financiara. Teama in sine nu are niciun temei real, deoarece stomatologul doar incearca sa iti rezolve problemele pe care le ai cu dantura. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu