Destinatii: China

In urma mai multor sondaje, iata care sunt cele mai populare destinatii de vacanta din China, potrivit Business Insider:

Orasul Xi'an a fost una dintre cele mai vechi capitale ale Chinei. In prezent, oameni din toata lumea vin pentru a vedea Razboinicii de teracota.

In plus, orasul Qinhuangdao este faimos pentru peisajele sale cu plaje si natura salbatica. Cea mai frumoasa plaja este Beidaihe.


Ningho a fost un port foarte faimos, piata Tianyi si Pavilion fiind cele mai faimoase atractii ale locului.

Nu ratati orasul Shanghai este adesea numit New York-ul Chinei. Orasul este incarcat de istorie, cultura, locuri senzationale de luat masa si de facut cumparaturi.


Lantul de munti Huangshan este faimos pentru culmile sale din granit, pinii crescuti unde nu te-ai gandi, apusul fascinant pe care il poti vedea si sentimentul ca traiesti printre nori.

Daca ajungeti in China, trebuie sa vizitati Sanya, cel mai sudic punct al tarii, fiind localizat in Insula Hainan. El reprezinta cea mai mare atractie tropicala a tarii.

De asemenea, daca va place agitatia, vizitati Yantai, o statiune populara de vara datorita coastei sale lungi.


Hangzhou este construit in jurul lacului West Lake, influentand modul in care sunt proiectate gradinile din intreaga Asie de Est.

Daca va plac drumetiile, trebuie sa stiti ca Chengdu se afla ascunsa in inima Chinei, muntii tibetani marginind-o la vest, in timp ce estul are paduri extinse de bambus, populate cu ursi panda.

Mai mult, pentru cei pasionati de monumente si arhitectura, Qingdao este an de an una dintre cele mai vizitate orase din China, oamenii venind aici pentru a vedea marea si arhitectura cu influente germane.
 
bilete-avion-hotel.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu