Calatoreste ieftin si convenabil

Calatoresti des pe distante lungi? Orarul de plecare al microbuzelor sau trenurilor nu e pe placul tau? Din aceste motive, folosesti sitemul denumit popular "merg la ocazie" sau ridesharing.
E mai preferabil, sa calatoresti cu un autoturism, care are locuri libere si merge in aceeasi directie cu tine si pur si simplu sa platesti mai putin. Astfel, iti asiguri o calatorie mai ieftina, mai comoda si mai rapida. venim cu o veste buna pentru tine, calatorule.


In Romania, exista comunitatea BlaBlaCar.ro care conecteaza conducatorii auto, ce au locuri libere si sunt dispusi sa te ia si pe tine. Apeleaza cu incredere, deoarece comunitatea are peste 20 milioane de membri in 19 tari, fiind cea mai mare comunitate de ridesharing din lume.

Practic, vrei sa iesi la ocazie si sa ajungi mai repede la destinatie. Accesezi gratuit aplicatia pusa la dispozitie, de pe smartphone-ul tau, disponibila atat pentru iOS cat si pentru Android si gasesti cursa potrivita pentru tine.


Sau intri pe site, cauti cursa potrivita introducand localitatea de pornire si cea de destinatie, iar rezultatele, nu vor intarzia sa apara. Poti citi despre cei ce ofera acest mijloc de transport, precum si parerile celor ce sunt membri ai comunitatii. 

Esti conducator auto? Mergi undeva cu masina? Ofera-ti locul sau locurile libere si recuperezi banii cheltuiti pe combustibil!
Esti pasager? Rezerva locul si calatoreste rapid, eficient si ieftin la preturi convenabile!

Inregistreaza-te acum in cea mai mare comunitate de ridesharing!

1 comentarii:

O informatie ce poate ajuta pe cei ce sunt proprietari ai unei masini: pentru a beneficia de oferte, trebuie sa-ti confirmi contul telefonic. Primesti un SMS cu un cod.

Trimiteți un comentariu