Card Revolut pentru plati internationale si pe internet

Mi-am facut card Revolut pentru plati internationale si pe internet! Este un card ce ofera o alternativa mult mai ieftina decat cardul bancar. Acest card nu percepe taxe pentru cheltuielile efectuate in strainatate sau pentru transferuri.





In Romania sunt in jur de 100.000 de utilizatori ai cardului Revolut. Practic sunt doua astfel de carduri (unul fizic si celalalt virtual), pe care il poti folosi (ma refer la cardul fizic), ca pe orice card bancar la bancomate sau POS-uri. 

Castigati bani cu Bondora!

Cardul fizic Revolut este gratuit, dar livrarea costa in jur de 25 lei. In anumite perioade sunt livrari gratuite. Cardul virtual este emis de MasterCard si are tot ce este necesar unui card fizic. Este recomandat sa fie folosit la platile pe internet. Poti sa folosesti invitatia mea pentru a descarca aplicatia

Pentru deschiderea unui cont este necesar sa descarci pe telefon aplicatia. Vei introduce un cod de 4 cifre (PIN) si vei primi un mesaj compus din 6 cifre pe care il vei introduce intr-un formular din aplicatie. Va trebui sa alimentezi contul cu suma de 50 lei, bani pe care-i poti retrage fara taxe sau ii poti cheltui.

Avantaje card Revolut

Principalul avantaj este ca poti beneficia de un curs valutar foarte bun. Este mult mai mic decat cel practicat de catre banci. 
Pe contul gratuit, exista posibilitatea de schimb intre monede echivalente de 20.000 lei. Faci schimburi intre RON - EURO - USD - COROANE si alte monede. 
Practic incarci contul Revolut cu lei si pleci in Franta. Faci conversia valutara RON - EURO si ii cheltui in Franta. Cand revii in Romania, ii schimbi la acelasi curs inapoi in lei. Daca ti-au mai ramas bani pe card. 




Sunteti curiosi sa vedeti care banci din Romania comisioneaza sau nu transferurile catre Revolut? Aflati de aici! 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu