Cele mai bune telefoane - reduceri de Black Friday 2021

Alege cele mai bune telefoane pe care sa le cumperi online la reduceri de Black Friday 2021. Ce iti pot dori de la smartphone? Sa arate cool, sa aiba un procesor performant pentru o experienta de gaming excelenta, o baterie care să nu te lase la nevoie și spațiu de stocare generos. Un ecran mare e de preferat, pentru a vedea în condiții bune un meci de fotbal sau serialul preferat. Cateva recomandari de smartphone ieftine, dar si bune! Vezi intreaga gama de oferte smartphone de cea mai buna calitate. 


Cele mai bune telefoane - Xiaomi Redmi Note 10



5G nu este doar rapid, ci foarte rapid. Cand sunteti conectat la o retea 5G, Redmi Note 10 5G va permite sa va bucurati fara intarziere de jocuri in timp real si de apeluri video perfecte. telefonul a fost dotat cu functii care asigura o protectie completa a ochilor. La lumina puternica a soarelui, la lumina de fundal sau noaptea, ecranul poate fi ajustat minutios pentru a va asigura un confort optim pentru ochi. Baterie de mare capacitate de 5000 mAh. Cu o utilizare normala, bateria dureaza cu usurinta pe tot parcursul zilei, asigurandu-va ca nu mai trebuie sa va faceti griji cu privire la nivelul bateriei. Camera principala de 48MP

Fotografii de inalta rezolutie, nu ratati niciun detaliu important. Comanda online smartphone Xiaomi la cele mai bune preturi.



Cele mai bune telefoane - Realme 8 Pro, DualSim, 128 gb


Realme 8 Pro are doar 8.1 mm subtire si cantareste 176 g. In plus, finisajul nostru de cristalizare anti-orbire il face sa il simtiti mai confortabil in mana. Camera de 108MP incorporeaza ISOCELL HM2 de la Samsung, un senzor masiv de 1/1.52 ", cu izolarea pixelilor ISOCELL Plus si o rezolutie maxima de 12000 × 9000. Iar tehnologia 9-in-1 Pixel Binning permite combinarea a noua pixeli adiacenti de 0.7 μm pentru a simula pixeli mari de 2.1 μm, imbunatatind luminozitatea imaginii. Ziua sau noaptea, este usor sa faceti imagini clare, vii si realiste. 50D SuperDart Charge foloseste o tehnologie de incarcare de inalta eficienta cu o rata de conversie de 97%. Bateria dumneavoastra de mare capacitate de 4500 mAh are nevoie de doar 47 de minute pentru a se incarca la 100%. Comanda online smartphone Realme la cele mai bune preturi.


Cele mai bune telefoane - Motorola Edge 20 



Cel mai subtire telefon 5G produs de Motorola se remarca din punct de vedere al caracteristicilor, nu al dimensiunilor. Surprinde fotografii superbe din orice unghi, datorita sistemului de camere de 108 MP si functiei Super Zoom 30x. Imbunatateste-ti apelurile video mutandu-le pe ecranul mare al televizorulu1. Foloseste camera de mare rezolutie, care iti va crea impresia ca te afli in aceeasi incapere cu persoanele cu care vorbesti. Software-ul inteligent monitorizeaza miscarile si se asigura intotdeauna ca toata lumea este in cadru. Bucura-te de o experienta completa de desktop cu telefonul tau - poti chiar sa adaugi o tastatura si un mouse Bluetooth. Scrie si trimite email-uri mai rapid. Editeaza fotografii si videoclipuri mai usor. Bucura-te de o suprafata mai mare de vizualizare pentru tot ceea ce faci. Comanda smartphone Motorola la cel mai bun pret.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu