Bratara fitness Huawei Band 6 - pareri

Alege bratara fitness Huawei Band 6 pentru monitorizarea activitatilor tale zilnice! Prin activitati zilnice intelegem: numarul de pasi pe care ii faceti, distanta pe care o parcurgeti. Si nu in ultimul rand, ne referim la exercitiile complete pe care le faceti. Vezi si alte produse cu reducere de pret de Black Friday!


Comanda online Bratari fitness Huawei 

Bratara fitness Huawei Band 6 - descriere

HUAWEI Band 6 are un ecran AMOLED FullView de 1.47 inch, cu o arie de vizualizare cu 148% mai mare si un raport scazut de 64% intre ecran si rama. Adauga si display-ul 194 x 368 de inalta rezolutie cu 282 PPI si vei avea la incheietura mainii un gadget cu adevarat impresionant. Comanda online bratara fitness Huawei Band 6 la pret 229 lei. 

Cumpara televizoare smart de Black Friday:


Ecranul mare, arata bine, dar ofera si mai multe date de care ai nevoie. Fotografii mai mari, mai multe statistici despre exercitiile fizice si o monitorizare constanta a ritmului cardiac vor fi afisate cu detalii remarcabile. Le vezi pe toate mai usor, oricand vrei, datorita ecranului tactil cu 4 tipuri de comenzi intuitive.

Poarta ce ti se potriveste mai bine. Alege dintre cele 4 culori ale bratarii HUAWEI Band 6, fiecare cu propriul look special. Realizate din silicon tratat cu ultraviolete, care nu irita pielea, sunt super usoare si rezista bine la murdarie. Deoarece cantaresc doar 18 g, sunt confortabile la purtare.

Bratara fitness Huawei Band 6 - baterie

Un adevarat atlet de anduranta al dispozitivelor purtabile, HUAWEI Band 6 ofera o durata incredibila de viata a bateriei de 14 zile pentru utilizare normala si 10 zile pentru utilizare intensa. Nu e nicio problema chiar daca totusi se termina bateria.Vei avea 2 zile de utilizare dupa doar 5 minute de incarcare cu suportul magnetic. Viata este prea scurta sa ramai fara baterie.

Afla amanunte despre produse naturiste!

Bratara fitness Huawei Band 6 - puls

Monitorizarea ritmului cardiac este unul dintre cele mai bune lucruri pe care poti sa le faci pentru sanatatea si starea ta de bine. Tehnologia de monitorizare a ritmului cardiac TruSeen™ 4.0 foloseste o lentila optica si procesarea datelor bazata pe AI pentru a monitoriza cu precizie ritmul tau cardiac, 24 de ore din 24. Esti notificat imediat daca ritmul tau cardiac scade sub sau creste peste nivelurile de siguranta. Pune sanatatea inimii tale pe primul loc.

Bratara fitness Huawei Band 6 - pareri


Diana - Foarte frumoasa, ergonomica, usor de folosit, eficienta. Folosita cu un telefon Huawei, monitorizarea in permanenta a SPO2, doar masurarea atunci cand doriti. Este functia pentru care am si achizitionat acest gadgdet intrucat in vremea covid-ului, monitorizarea permanenta a SPO2 poate fi vitala. Aplicatia are acuratete destul de mare, inteleg ca are o marja de eroare de aprox 5%. Dar asta e, punem mana pe buton si masuram la nevoie. Raport pret/calitate imbatabil!

SandaSunt foarte mulțumita, folosita cu un telefon Huawei mate 20 pro, e perfecta pentru ceea ce am nevoie. Bateria tine foarte mult, este ușor, intuitiv. Raport calitate /preț foarte bun. Recomand 

LauraAm bratara de aproximativ 3 saptamani si sunt foarte multumita:
 - Monitorizarea pasilor este corecta; - Conexiunea cu telefonul se mentine, doar de 2 ori am patit sa nu mai primesc notificarile de pe telefon, dar s-a remediat repede dupa ce l-am reconectat; - faptul ca pot schimba fetele ceasului dintr-o mare varietate de modele este un mare plus; - bateria tine cam 1 saptamana cu purtare continua; - monitorizarea somnului (ceea ce ma interesa cel mai mult) pare corecta, cel putin in ceea ce priveste orele de adormire si trezire, trezirile din timpul noptii si durata lor. Nu ma pot pronunta in ceea ce priveste ciclurile de somn (am vazut intr-un review pe youtube ca la capitolul asta nu ar sta prea bine, dar pentru mine e suficient deocamdata, mai ales tinand cont de pret). In noptile in care nu am putut respira bine mi-a monitorizat un nivel scazut al respiratiei si am primit prin aplicatie cateva recomandari pt a imbunatati asta; - materialul din care este confectionata bratara este foarte ok. Chiar daca citisem intr-un review ca e putin cam rigid, pe mine nu ma deranjeaza, ba chiar mi se pare mai ok decat alt ceas pe care l-am incercat si avea un silicon mai moale, care prindea si miros mai usor; - nu am incercat functiile de antrenament. Am incercat sa gasesc ceva legat de monitorizarea/inregistrarea sesiunilor de meditatie dar nu am gasit, daca stie cineva cum as putea face asta, m-ar ajuta un feedback. Un mare Da pentru aceastra bratara, eu l-as numi "smartwatch" tinand cont ca primesti si notificarile de pe telefon.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu