Garmin VivoActive 3 - pret ieftin

Garmin VivoActive 3 - pret ieftin

Cauti ceas inteligent Garmin Vivoactive 3Vivoactive 3, accesibil, dar elegant, de la Garmin, cu GPS, urmărire fitness și autonomie decentă a bateriei, este oferit în prezent la o reducere considerabilă, ceea ce transformă ceasul inteligent într-o opțiune foarte accesibilă pentru cumpărătorii de smartwatch-uri Garmin.


Garmin VivoActive 3 - pret ieftin 

Ofertă pentru ceasuri smartwatch

Ceasurile inteligente și alte dispozitive au devenit o categorie importantă de dispozitive pentru pasionații de tehnologie care nu își permit să rateze o notificare sau să își urmărească meticulos rutina zilnică de antrenament. În afară de popularul, dar scump Apple Watch, reputatul brand american Garmin și ceasurile sale inteligente din seria Vivoactive au devenit o opțiune demnă și mai accesibilă pentru cumpărătorii axați pe fitness.

Din fericire, exista oferte pentru Garmin Vivoactive 3 și oferă ceasul inteligent la un preț de vânzare foarte atrăgătoare. Această ofertă este pentru o nouă unitate de purtabil în varianta elegantă de culoare negru și gunmetal, care altfel costă în jur de 135 USD pe Amazon. Cu aproape 30% în economii, această ofertă ar putea fi o alternativă bună pentru fanii Garmin cărora nu le place să plătească de două ori mai mulți bani pentru Garmin Vivoactive 4, mai nou și mult mai scump.


Chiar dacă Garmin Vivoactive 3 nu este cel mai nou smartwatch de pe piață, acesta dispune în continuare de un ecran de 1,2 inchi perfect utilizabil, cu o rezoluție de 240 pe 240 pixeli. Ecranul este acoperit de Gorilla Glas și, pe lângă funcțiile obișnuite de urmărire a fitnessului, cum ar fi monitorizarea ritmului cardiac și urmărirea precisă prin GPS, Garmin Vivoactive 3 acceptă și metoda de plată fără contact a Garmin, numită Garmin Pay. Durata de viață a bateriei este, de asemenea, decentă, deoarece dispozitivul purtabil durează până la șapte zile în modul smartwatch și 12 ore respectabile în modul GPS, conform producătorului. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu