Miere de Manuka MGO 850 - pret ieftin

Cauti miere de Manuka MGO 850 la pret ieftin? Alege sa cumperi miere de manuka originala, cu certificare Methylglyoxal MGO si UMFla cel mai bun pret.



Miere de Manuka MGO 850 - descriere!

Platesti cu cardul si beneficiezi de transport gratuit! 

Mierea de Manuka Health MGO 850 + este o miere de manuka extrem de concentrata cu un continut natural de methylglyoxal in proportie de  850mg/kg - substanta cheie din mierea de Manuka. Acest sortiment de miere de manuka proprietati este disponibil doar ambalat in borcane de 250g. MGO 850 este echivalentul UMF 16 + . Acesta este cel mai mare nivel de putere. 
In borcanul de 250 grame, sunt 50 lingurite de miere de manuka MGO 850!

Miere de Manuka MGO 850 - consum!

Se administreaza, cate 2 lingurite pe zi, cate una cu 20-30 de minute inainte de masa si de a bea orice fel de lichid. Nerecomandat copiilor ce au varsta sub 1 an.

Miere de manuka MGO 850 - deosebiri!

Unique Manuka Factor este un sistem de gradatie dezvoltat de asociatia UMFHA a producatorilor de miere de Manuka din Noua Zeelanda; UMF urmareste nivelul de Leptosperina, methylglioxal, DHA si HMG din fiecare productie pentru ca produsele sa aiba proprietati si beneficii conform specificatii; Manuka Health este membru al acestei ascociatii UMFHA asigurand astfel ca produsele din miere de manuka sunt produse originale;

MGO este un sistem paralel de gradatie a cantitatii si puterii de methylglyoxal din fiecare productie de miere de manuka. Acest sistem a fost dezvoltat de profesorul Thomas Henle in anul 2008.

Acum, se cunoaste adevarul despre mierea de manuka!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu