Jim Thorpe - legenda

Acesta este Jim Thorpe. 



Dacă te uiți atent la fotografie, poți vedea că poartă șosete și încălțăminte diferite. 

Asta NU este pentru că aşa era la modă. Jim era de origine indian american din Oklahoma, şi reprezenta SUA la proba de atletism la Jocurile Olimpice din 1912. 


În dimineața în care avea cursa cineva i-a furat pantofii. Jim nu s-a dat bătut si NU a dat vina pe soartă, pe hoți, pe organizatori, pe astre sau karma sau orice altceva. 

A decis sa preia controlul în loc sa se plângă.
A căutat în stânga şi dreapta şi într-un final a găsit niste pantofi aruncați într-un tomberon. Aceasta este perechea de pantofi pe care o poartă în fotografie. 

Dar asta nu e tot. 
Unul dintre pantofi era prea mare, așa că a trebuit să poarte un ciorap în plus. Purtând acești pantofi, Jim a câștigat două medalii de aur în acea zi.

Acesta este un exemplu perfect că nu trebuie să te resemnezi şi să te plângi şi să te justifici plin de scuze pentru eşecurile tale. 
Dar dacă viața nu a fost corectă? 

Şi ce? 

Viața nu este nici corectă, nici incorectă. Este pur si simplu. Oricum te-ai trezit în această dimineață, fie că ti-a furat cineva pantofii sau ai probleme de sănătate, sau nu íți merg afacerile, sau relațiile sunt varză...

NU da voie acestor circumstanțe să te oprească din drumul tău, din viața ta sau chiar din cursa ta!

Viața e plină de...elemente! Le poți numi obstacole, piedici, trambuline sau obiecte pe drum. Poți avea scuze sau poți avea rezultate ... dar nu le poți avea pe ambele!

Asa că, ce Alegi să ai?

Să ai o viață fantastică, plină de rezultate şi reuşite!












0 comentarii:

Trimiteți un comentariu