Rochii elegante - colectie noua 3

Comanda online rochii elegante! Vezi cele mai frumoase modele de rochii cu reduceri ale pretului de pana la 80%. Profitati de oferta valabila pana pe 20.03.2022. Preturi, super atractive la toate produsele!


Rochii elegante - Rochie starshiners eleganta tip creion din stofa elastica



Comanda online rochie eleganta tip creion din stofa elastica cu maneci clopot de pe https://starshiners.ro/rochie-starshiners-eleganta-tip-creion-din-stofa-elastica-cu-maneci-clopot Rochie midi din bengalin, cu un croi tip creion, pana la genunchi, cu imprimeu geometric. Se inchide la spate cu fermoar si are maneci clopot 3/4 captusite cu stofa in culoare contrastanta. Materialul este elastic si subtire, de grosime medie. Este accesorizata cu o curea de lac. Alege o rochie mini la pretul de 279 lei!


Rochii elegante - Rochie StarShinerS neagra midi de ocazie din stofa elastica cu un croi drept si broderie aplicata manual




Comanda online rochie midi de ocazie de pe https://starshiners.ro/rochie-starshiners-neagra-midi-de-ocazie-din-stofa-elastica-cu-un-croi-drept-si-broderie-aplicata-manual Cea mai eleganta rochie, pe care o poti purta la evenimentul special din viata ta. Rochia este confectionata dintr-o stofa subtire, dar plina, de densitate medie. O rochie speciala datorita aplicatiilor de broderie tip macrame de la tiv si de la maneci. Umerii sunt usor incretiti pentru un plus de volum. Se inchide cu fermoar ascuns la spate si are pense la bust si la spate, care o fac sa se aseze dupa corp. Se poate purta, accesorizata cu pantofi stiletto. Te vei simti privita in cel mai frumos mod. Pret 252 lei 


Rochie alba eleganta in clos din stofa elastica cu aplicatii de dantela




Comanda online aceasta rochie superba realizata din stofa cu o elasticitate medie de pe https://starshiners.ro/rochie-fofy-alba-eleganta-in-clos-din-stofa-elastica-cu-aplicatii-de-dantela.  Manecile sunt usor incretite sus si au o lungime mai sus de cot avand la terminatie aplicati coltisori de dantela. Cordonul din zona taliei este detasabil. Acesta are o catarama decorativa, stralucitoare cu pietre si strasuri. Model dispune de captuseala interioara doar in partea superioara. Decolteul este petrecut, avand pe toata lungimea lui aplicati coltisori de dantela. Cordonul din zona taliei iti va scoate silueta in evidenta si face ca, cordonul detasabil sa nu fie necesar in cazul in care nu doriti sa il atasati. Partea inferioara este in clos ceea ce avantajeaza orice tip de silueta, simetric bilateral sunt 2 buzunare.















0 comentarii:

Trimiteți un comentariu