Rochii office in anul 2022

Cauti rochii office ce pot fi purtate in anul 2022? Dupa perioada in care, magazinele online au avut vanzari foarte mari la pijamale dama si nu numai, cererea pentru vestimentatia office, a revenit la normal!



De ce rochii office? Pentru că istoric, femeia a purtat rochie, chiar dacă în ultimul secol compleurile au tot înlocuit tendința.

În continuare vorbim despre rochii care impun feminitate, atitudine și putere pentru reintoarcere la birou.

Rochii office - Rochia în clos midi

Impusă ca etalon al feminității și eleganței de către Coco Chanel, rochia în cloș de lungime medie este o piesă vestimentară care îmbină rafinamentul, senzualitatea cu spiritul practic. Aceasta pentru că rochia clos ușor de purtat, asigură libertate în mișcare și subliniază în mod subtil senzualitatea.


Rochii din stofa si rochii din catifea!


Rochii office - Rochia de tip sacou

Rochia de tip sacou urmează silueta feminina, aduce o notă de prestanță și sobrietate, fără a estompa senzualitatea.

Este tipul de rochie care se încadreaza foarte bine chiar și în birourile cu reguli vestimentare mai stricte, intrucât tiparul seamănă foarte mult costumelor în două piese, grație sistemului de prindere prin nasturi.

Într-o varietate de culori, croiuri, modele și cu mânecă scurtă, medie sau scurtă pe DyFashion.ro.

Rochii office - Rochia tip sarafan

Ușor de îmbrăcat și purtat, cu un croi clasic, dar de factură feminină, rochia de tip sarafan este una dintre cele mai populare ținute ale profesionistelor din orice domeniu. Aceasta pentru că are un croi permisiv, adaptabil oricărei siluete. În plus, este ușor de îmbrăcat și adaptat în zilele în care totul este pe fugă. Așa cum se întâmplă, de fapt, în viața oricărei profesioniste active.

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu