Castiga 1500$ cu Binance Options

Castiga 1500$ cu Binance Options! Ce trebuie sa stii despre optiunile Binance, inainte de a face prima tranzactie?


Castiga 1500$ cu Binance Options - Ce sunt opțiunile Binance?

Opțiunile Binance sunt o versiune simplificată a opțiunilor tradiționale, fiind concepute pentru a îmbunătăți experiența de tranzacționare a utilizatorilor, reducând bariera de intrare pentru investitorii individuali. Această formă de instrumente derivate cripto este concepută intuitiv pentru a oferi flexibilitate traderilor de opțiuni. 

Vezi care este cea mai buna miere de manuka pentru helicobacter pylori Amanunte despre Penicilina
Ce este Binance?

Castiga bani online cu TikTok in 2023

Comanda online emag ghiozdane scoala

Opțiunile Binance sunt opțiuni în stil american, în cazul cărora opțiunile pot fi exercitate oricând înainte de data expirării. De asemenea, merită remarcat faptul că opțiunile Binance sunt decontate în numerar, astfel încât nu este necesară livrarea fizică a activului suport.

Castiga 1500$ cu Binance Options - Cum diferă de opțiunile tradiționale?

Pe piețele de opțiuni tradiționale, traderii pot alege să fie deținători sau vânzători de opțiuni. De exemplu, un deținător de opțiuni are dreptul de a cumpăra sau de a vinde activul suport la un preț prestabilit înainte de data expirării. Pe de altă parte, vânzătorii de opțiuni sunt contrapărți care au obligația de a livra activul suport la un preț prestabilit către cumpărătorul de opțiuni.

Smartphone OnePlus Nord CE 2 Lite

În cazul opțiunilor Binance, Binance este singurul emitent al produsului. Astfel, utilizatorii pot fi doar cumpărători de opțiuni Binance. În calitate de deținători de opțiuni, utilizatorii nu sunt expuși pierderilor nelimitate, spre deosebire de vânzătorii de opțiuni tradiționale. În acest caz, pierderea maximă ar fi prima plătită pentru opțiuni. 

Mai multe detalii, gasiti pe pagina Binance.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu