Saltele ortopedice ieftine si odihnitoare!

Vrei saltele ieftine si odihnitoare? Pentru ca somnul tau pe primul loc! Alege salteaua potrivita pentru un somn odihnitor! 
Dormi mai bine când ai salteaua potrivită! La eMAG, o poți testa timp de 101 nopți, ca să vezi dacă este alegerea corectă pentru nevoile tale. În cazul în care nu îți place, ai șansa să o returnezi gratuit și fără bătăi de cap! Profită de ocazie!


Saltele ortopedice ieftine - Saltea ortopedica Argan Deluxe Star Moon

Saltea superortopedica Argan Deluxe Star Moon este o saltea de 18 cm grosime, realizata dintr-un singur strat de spuma premium Best Cell.
Tehnologia inovativa si moderna pe care o folosim in spuma Best Cell iti asigura o saltea ortopedica de duritate inalta, care ofera o sustinere ferma a intregului corp. 
Datorita fermitatii sale, vei beneficia de o distribuire unifiorma a greutatii corporale si astfel te vei bucura de de un somn odihnitor si revigorant. 
In plus, ne-am asigurat ca adaugam acestei saltele si o husa de inalta calitate, care ofera o aerisire optima si ajuta la reglarea umiditatii. 
Impreuna cu proprietatile anti-acarieni si anti-microbi, aceasta saltea iti va oferi un mediu de somn sigur si sanatos. 



Saltele ortopedice ieftine - Saltea ortopedica SOMNART, HypoallergenicMed

Salteaua medicinala HypoallergenicMed este special realizata pentru a nu permite aparitia si inmultirea acarienilor, bacteriilor si ciupercilor. Cele doua fete ale husei se detaseaza.
HypoallergenicMed combina proprietatile hipoalergenicecu cele ortopedice, de confort, fiind o saltea ideala pentru intreaga familie. Stratul de baza de spuma poliuretanica asigura suport ortopedic cu beneficii pentru circulatie si coloana vertebrala, ajutand la relaxarea muschilor si la reducerea punctelor de presiune.


Saltea ortopedica, Kring Comfort, Ergoflex

Salteaua Kring este confortabila si asigura un somn linistitor, fiind confectionata din materiale rezistente. Aceasta este structurata in asa fel incat sa creeze o stare de relaxare. Este perfecta pentru cei care apreciaza o saltea usor mai tare, care sa ajute la mentinerea pozitiei corecte a coloanei vertebrale in timpul somnului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu